Designer Alcoder Grafik&Tasarım&Video&Dublaj Hizmetleri (9 İçerde)

alcodergraphis

Tiger Girl
Bronz
SroTR - Kullanıcı
Reaksiyon puanı
0
Konu Sahibi
Birbirine benzeyen, yalnızca yapay zekâ ile hazırlanmış, uzun uzun bakınca bile ne anlatmak istediği anlaşılmayan ve Silkroad’ın ruhuyla hiçbir ilgisi olmayan tasarımlardan sıkılmadınız mı?

O hâlde biraz daha yaratıcı düşünmenin zamanı gelmiş olabilir.

Ben Adnan Menderes Üniversitesi Grafik Tasarım mezunuyum ve uzun yıllardır freelancer olarak grafik tasarım, video kurgu ve dijital içerik üretimi alanında çalışıyorum. Aynı zamanda, 6 Şubat 2023 depremlerinin ardından faaliyetlerine son vermek zorunda kalan Alcoder Yazılım & Grafik Tasarım markasının kurucusuyum.

Bugün Alcoder’ı yeniden, özellikle Silkroad Online ve PvP projelerine odaklanan yaratıcı bir tasarım markası olarak devam ettiriyorum.

Ben sadece tasarımcı değilim, aynı zamanda bir Silkroad oyuncusuyum. Ve bence aradaki en büyük fark da burada başlıyor.

Silkroad Online’ı, private server kültürünü, forumları, thread yapılarını, oyuncunun nelere dikkat ettiğini ve bir sunucunun kendisini nasıl göstermesi gerektiğini biliyorum.

CH / EU sistemlerinden job sistemine, Trader – Hunter – Thief kültüründen Cap sistemlerine, item yapısından etkinliklere kadar oyunun diline hâkimim.

Bu nedenle hazırladığım çalışmalar yalnızca “güzel bir görsel” olmaktan çıkıyor; projenizin atmosferini, sistemlerini ve karakterini oyuncuya doğru şekilde anlatan bir görsel kimliğe dönüşüyor.

Adobe programlarını profesyonel ve ileri düzeyde kullanarak;

Logo • Banner • Forum / Thread Tasarımları • Sosyal Medya Görselleri • Launcher ve Oyun İçi Tanıtımlar • Event Görselleri • Video Kurgu • Tanıtım Videoları • Motion Çalışmaları • Dublaj ve Seslendirme

alanlarında hizmet veriyorum.

Yapay zekâyı da gerektiğinde üretim sürecinin güçlü bir parçası olarak kullanıyorum. Ancak benim için yapay zekâ, tasarımın kendisi değil; tasarımcının elindeki araçlardan yalnızca biri.

Çünkü iyi bir Silkroad tasarımı için sadece etkileyici bir karakter görseli üretmek yetmez.

Oyunu bilmek gerekir.
Oyuncuyu bilmek gerekir.
Sunucunun ne anlatmak istediğini anlamak gerekir.

Amacım size internette onlarcasını gördüğünüz standart bir tasarım teslim etmek değil.

Amacım, oyuncunun forumda veya sosyal medyada karşısına çıktığı anda “Bu sunucuda farklı bir şey var.” dedirtecek güçlü, özgün ve akılda kalıcı bir görsel dünya oluşturmaktır.

Hazır şablonlardan değil, projenizin hikâyesinden yola çıkalım.

Siz sunucunuzu anlatın.
Görsel dünyasını birlikte oluşturalım.

Tasarım sadece görünmek değil, akılda kalmaktır.
ALCODER Your Server. Your Identity. Our Design.
Aşağıya Silkroad serveriniz için örnek tanıtım bırakıyorum.

Discord
Whatsapp
Elegant Tanıtım Konusu Örnek
Kreatif Tanıtım Konusu Örnek
Hareketli Banner 1
Hareketli Banner 2
Reklam Banner 3'lü
YAYINCI HİZMETLERİ;
Yayıncı Banner
Yayıncı Logo
Yayıncı Skill Bar

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar