120 Cap FlySro 120 CAP | Aztec 10. Ayında! | Emek Server | 12 DG Moon/sun System | +1.000 Online Player | Grand Opening: 10.04.2025

🤖 SroTR AI Makalem

flysro.online

Urichi
.
SroTR - Game Master
SroTR - Kullanıcı
Reaksiyon puanı
23
Web sitesi
www.flysro.online
Tanıtım Kısa Açıklama
FLYSRO 10. Ayın'da!
Birlikte daha da büyüyerek, Private Server dünyasında köklü bir isim olma yolunda ilerliyoruz. Bize inanan, destek olan ve bu yolculukta yanımızda yürüyen herkese sonsuz teşekkürler!
d4d286167b12a68da653e77723e3178f7ccc3f60.webp
d9w4nhy.jpg

SroTR Bilgilendirme
Bu Silkroad private server tanıtımı SROTR platformunda yayınlanmıştır. Tanıtım içeriği ve görseller ilgili sunucuya aittir. Daha fazlası için bizi takip edin.
Son düzenleme:
yellow.png
Merhaba Öncelikle Oyununuzda Başarılar Dileriz SroTR Yönetimi Olarak Size 1 Hafta İstatistik Plus Hediye Ediyoruz! Ana Sayfada [Sabit Konular] Kısmında Görebilirsiniz. Ayrıca Günde 1 Kere Konunuzu Yukarı Taşıyabilirsiniz ( BUMP ) Özelliği İle 👍

Ekli dosyayı görüntüle 267
Merhaba Öncelikle Oyununuzda Başarılar Dileriz SroTR Yönetimi Olarak Size 1 Hafta İstatistik Plus Hediye Ediyoruz! Ana Sayfada [Sabit Konular] Kısmında Görebilirsiniz. Ayrıca Günde 1 Kere Konunuzu Yukarı Taşıyabilirsiniz ( BUMP ) Özelliği İle 👍
İlginiz için çok teşekkürler, iyi forumlar :)

🎉 FLYSRO 8. Ayın'da! 🎉
💪 Birlikte daha da büyüyerek, Private Server dünyasında köklü bir isim olma yolunda ilerliyoruz. 🌟 ❤ Bize inanan, destek olan ve bu yolculukta yanımızda yürüyen herkese sonsuz teşekkürler!

fly yeni görsel 8ayında.webp

🎉 FLYSRO 9. Ayında! 🎉
9 aydır kesintisiz ve istikrarlı hizmet veren FLYSRO, oyuncularına güven veren yapısı ve disiplinli yönetimiyle uzun soluklu bir Silkroad deneyimi sunmaya devam ediyor.

0c2c17fd7175ca21fa8ca3e02d63fb9ae49d3b74.webp

başarılı ilk oyunda vardım :)

Elinize sağlık gayet güzel düşünülmüş bir server olmuş.
IGN: MuhendisI3ey

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt
TİYO
Oyun tanıtımınızı istatistikte yeşil alanda tutarsanız, gönderiniz 3 web sitesi üzerinden öne çıkarılır.
Bu bildirim otomatik kapanır.