Takvime eklendi: 01-23-26
Tiger Girl
.
Bronz
SroTR - Kullanıcı
HoşGeldiniz
Rütbenizi Veriyorum Ücretsiz Banner Kazanmak için ( İLGİLİ KONU ) Bu Kısıma Göz Atabilirsiniz
Ayrıca Forum Üzerinden Veya ( DİSCORD ) Üzerinden Ticket Açarak Daha Fazla Reklam Alınlarımız Hakkında Bilgi Alabilirsiniz,
Ayrıca Konunuzu 24 Saatte bir YukarıTaşı (BUMP) Özelliği ile Konunuzu Üst Sıraya Taşıyabilirsiniz Başarılar Dileriz.

Tiger Girl
.
Bronz
SroTR - Kullanıcı
HoşGeldiniz
Ekli dosyayı görüntüle 367
Rütbenizi Veriyorum Ücretsiz Banner Kazanmak için ( İLGİLİ KONU ) Bu Kısıma Göz Atabilirsiniz
Ayrıca Forum Üzerinden Veya ( DİSCORD ) Üzerinden Ticket Açarak Daha Fazla Reklam Alınlarımız Hakkında Bilgi Alabilirsiniz,
Ayrıca Konunuzu 24 Saatte bir YukarıTaşı (BUMP) Özelliği ile Konunuzu Üst Sıraya Taşıyabilirsiniz Başarılar Dileriz.

Merhaba,
Teşekkürler.

Urichi
Bronz
SroTR - Kullanıcı
Şimdiden merak ettim IGN: Blacktide
Tiger Girl
Bronz
SroTR - Kullanıcı
heyecanla bekliyoruz build wizz cleric
IGN: CaZaDoRR
Tiger Girl
Bronz
SroTR - Kullanıcı
Sabırsızlıkla kaldırdık bekliyoruz
IGN: PompaNejla
Tiger Girl
SroTR - ( İçerik Üreticisi )
Bronz
SroTR - Kullanıcı
Sistemi Çok beğendik ve Guild Arkadaşlarım ile birlikte 23 ocağı ip ile çekiyoruz.
NightThieves Guildi olarak geliceğiz Rakiplerimizi bekleriz ayrıca ilk defa chn ile eu dengesini böyle görüyorum merakla chn denemek için bekliyoruz.
Guilde gelmek isteyenlerede kapımız açıktır. Oyun Discordundan veya srocave'den bana ulaşabilirsiniz.
IGN:SeaLioN
Tiger Girl
Bronz
SroTR - Kullanıcı
Acta oynalım yeterrr <3
IGN: Futon
Tiger Girl
Bronz
SroTR - Kullanıcı
Sunucunun açılmasını sabırsızlıkla arkadaşlarımla bekliyoruz herkese bol şans çünkü çok ihtiyacınız olucak ...
IGN:Babatillu
Tiger Girl
Bronz
SroTR - Kullanıcı
Sabırsızlıkla oyunun açılmasını bekliyoruz, AEGLOS ONLINE BEST GAME EVER ! <3
IGN: Hades
Urichi
Bronz
SroTR - Kullanıcı
Tiger Girl
Bronz
SroTR - Kullanıcı
Isyutaru
SroTR - ( İçerik Üreticisi )
Bronz
SroTR - Kullanıcı
Hayırlı olsun başarılar Dost 
Tiger Girl
Bronz
SroTR - Kullanıcı
Oyunu beta aşamasında oynadım, build dengeleri iyi ayarlanmış çok kaliteli bir server, 110cap oynamak isteyen herkese tavsiye ederim. AEGLOS ONLINE <3
Tiger Girl
Bronz
SroTR - Kullanıcı
Tiger Girl
Bronz
SroTR - Kullanıcı
Tiger Girl
Bronz
SroTR - Kullanıcı
IGN: Aeglos
on fire
Espinoza