110 Cap Aeglos Online | CAP 110 | EU-CH | COIN/DROP SYSTEM | DUNGEONS | OPEN MARKET | BETA:16.01.2026 | OPENING 23.01.2026

Takvime eklendi: 23-01-26

🤖 SroTR AI Makalem
Oyun harika, şimdiye kadar oynadığım açık ara en iyi 110cap karakterler dengelenmiş ve oyun ekibi oyunla sürekli ilgileniyor. AEGLOS ONLINE <3
IGN:Euronymous

Mükemmel olmuş tebrikler

IGN: Zenon

The game is great, by far the best 110cap characters I've ever played are balanced, and the game team is constantly interested in the game. AEGLOS ONLINE <3

IGN : Maze

Reklam için değil içimden geçenleri yazıyorum IGN vermek için silk için değil oyun zaten play2win yazdıklarımda samimiyim, Aeglos online hem dengeli, hem play2win, hem gm ekibinin oyunla sürekli ilgilendiği inanılmaz bir oyun, oyuncu sayısı underrated kaldı ama bunun sebebi dağıtılan ödülleri toplayıp sonrasında oyunu salan parazit tayfalardan da arınmış halde olmasıdır kemik kitlesini bekleyen mükemmel bir oyun, bu yorumu yenilik isteyen ve oynayıp rekabet edebilecekleri düzgün bir server arayan tüm düzgün guildlere yazıyorum oyunu ödül havuzundan ibaret görüp yılların oyununu kumarhaneye çeviren parazitlere yazmıyorum gelin bu oyunda rekabet edin, oyunun job sistemi, karakter dengeleri uygun ve player sayısı şu an düşük, sizi sömüren 2 haftada emeğinizi çöpe atan sunuculardan değil player kalmasa yine açık tutacak bir GM var burada bu oyunu toxic kalabalıktan sıyrılıp sakince 3 4 guild oynasak inanın eski isro zamanlarının tadını alırız oyunu para kazanmak veya ödül almak için sömürüp sonra topluca bırakıp yeni sunucuya taşınan guildler artık yoklar kalıcı ve rekabeti öncelik edinen guildlerin zamanı geldi, an itibariyle nova update gelmişken son kalan düzgün srocuları bu oyuna bekliyorum.

Best 110cap sro server ever i've seen. AEGLOS ONLINE <3 play2win game <3

IGN:NoOne

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt