Streamer Agesty - Discord Manager / Content Creator / Streamer

agesty

Kayıtlı Kullanıcı
Kayıtlı Kullanıcı
SroTR - Partner Üye
0
Web sitesi
www.linkedin.com
AGESTY.png
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Merhaba,

Ben Can, 24 yaşındayım. Uzun süredir yayıncılık ve topluluk yönetimiyle ilgileniyorum. Daha önce bazı platformlarda telif sorunları nedeniyle kanallarım kapandı, fakat hiçbir zaman bot veya yapay yöntemlerle kitle oluşturma yoluna başvurmadım.

Şu anda BEST isimli guildin yöneticiliğini yapıyorum. Yanımda da iki yayıncı arkadaşım var ve birlikte aktif olarak yayın açıyoruz.

Geçmiş deneyimlerimden bazıları:
  • 1907 Fenerbahçe Espor’da Valorant maç sunuculuğu,
  • Joygame Publishing (Wolfteam)’de topluluk yöneticisi, resmi yayıncı ve maç sunucusu
  • Madbyte Games (Zula) 'da Turnuva yöneticisi
Silkroad Online tarafında ise guildimle birlikte içerik üretiyor, ayrıca çeşitli kişi ve topluluklarla ücretli yayın ve içerik iş birlikleri gerçekleştiriyorum.

Bunlara ek olarak, Discord Manager olarak sunucuların düzeni, yönetimi ve tüm Discord işlemleri konusunda da profesyonel destek sağlayabilirim.

Guildimdeki diğer yayıncı arkadaşlarımın kanalları:
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Hello,

My name is Can, I’m 24 years old. I’ve been interested in broadcasting and community management for a long time. In the past, some of my channels were closed on certain platforms due to copyright issues, but I have never used bots or artificial methods to grow an audience.

I am currently managing a guild called BEST. I also work alongside two fellow streamers, and together we actively stream.

Some of my past experiences include:
  • Valorant match hosting at 1907 Fenerbahçe Esports
  • Community Manager, Official Streamer, and Match Host at Joygame Publishing (Wolfteam)
  • Tournament Manager at Madbyte Games (Zula)
  • Content creation with my guild for Silkroad Online, as well as paid streaming and content collaborations with various individuals and communities.
In addition, as a Discord Manager, I can provide professional support with server organization, management, and all Discord-related operations.

Info:
📩 Mail: [email protected]
💬 Discord: agesty
🔗 LinkedIn: Can Catan

Son düzenleme:
Oyunda para kazanmak zor mu geliyor? Düşük riskli farm alanları, ticaret rotaları ve item satış ipuçlarıyla en iyi SRO gold kazanma rehberini öğrenin.
  • Geri
    Üst Alt
    Reklam ve İşbirliği