Güncel olmayan bir tarayıcı kullanıyorsunuz. Bu web sitesini veya diğer web sitelerini doğru şekilde göstermeyebilir. Yükseltmeli veya bir alternatif tarayıcı kullanmalısınız..
100 CapSirion Online | 100 Cap | EU & CH | Old System | Balanced PvP | Beta 09.01.2026 Grand Opening 16.01.2026
(6 İçerde)
Rütbenizi Veriyorum Ücretsiz Banner Kazanmak için ( İLGİLİ KONU) Bu Kısıma Göz Atabilirsiniz
Ayrıca Forum Üzerinden Veya ( DİSCORD ) Üzerinden Ticket Açarak Daha Fazla Reklam Alınlarımız Hakkında Bilgi Alabilirsiniz,
Ayrıca Konunuzu 24 Saatte bir YukarıTaşı (BUMP) Özelliği ile Konunuzu Üst Sıraya Taşıyabilirsiniz Başarılar Dileriz.
Yorumunuz için teşekkür ederiz. Tüm alanlarda kendimize özgü tasarımlarımızla başladık. Alışılagelen hazır tasarımların dışına çıkmak istiyoruz. Yine de yorumunuzu gözönünde bulunduracağız
Oyun Gerçekten başarılı taktir ettim fakat arkadaş gerçekten haklı gibi gözüküyor tasarım konusunda baya kötü gözüküyor yani böyle bir sisteme gerçekten daha iyi bir iş beklerdim hakkınızda hayırlısı olsun. Ama güncellemenizi tavsiye ederim çünkü güven vermiyor.
Oyun Gerçekten başarılı taktir ettim fakat arkadaş gerçekten haklı gibi gözüküyor tasarım konusunda baya kötü gözüküyor yani böyle bir sisteme gerçekten daha iyi bir iş beklerdim hakkınızda hayırlısı olsun. Ama güncellemenizi tavsiye ederim çünkü güven vermiyor.
Piyasadaki çoğu server gibi tanıtımı ve oyunu başkasına yaptırıp oyun yönetimi ve sistemi olmayan oyunlar gibi olmaktansa kendi özgün içeriklerimizle görsele değil işleyişe ve sürdürülebilirliğe önem veriyoruz. Oyundaki tüm edit ve içerikler şahsım tarafından tasarlanıp oyun içi tüm sistemlerin editleri kendime aittir. Yorumunuz için yine de teşekkür ederim.
Bence gayet anlaşılır ve kaliteli duruyor. Göz yormuyor en azından. İnsanlarda zaten okuyup sistemi öğrenmek için bakıyorlar. Başarılı bir çalışma olmuş eski myra serveri olarak gelebildiğimiz kadar kalaba geliyoruz. Umarım güzel geçer